Garn

Vi på symaskinshuset älskar garn och har ett välsorterat utbud av garn i vår fräscha butik i centrum. Vi är stolta återförsäljare för Svarta fåret, Permin, Garngrossisten, Cewec och Teetee. I vår butik har vi många uppstickade modeller att titta inspireras av. Vi hjälper dig gärna att hitta garner och mönster, allt från bomull till ull och många olika kvaliteter därimellan. Bland våra mönster hittar du raggsockor, strumpor, mössor, tröjor och koftor, vantar och mycket mer.  Vi har även ett stort utbud på stickor och virknålar.

Nu har Svarta fårets höstfolder kommit, läs den här eller kom in och hämta den hos oss i butiken!

Garner och mönster från Svarta fåret hittar du här.

Garner och mönster från Permin hittar du här.

 

Några av våra garner:

 

Project Newland – Svarta Fårets skol- och hälsoprojekt i Tanzania

Project Newland är ett skol- och hälsoprojekt som Svarta Fåret driver på plats i byn Newland i Tanzania. Genom försäljning av garnet Moshi ger vi barn möjlighet att kunna gå i skolan samt få en hälsosammare framtid med sjukvård.

Nu kan alla vi som älskar att sticka, samtidigt göra en enorm skillnad och säkerställa en bättre framtid för några av dem som har det svårast. Du bidrar automatiskt till projektet genom att köpa garnet Moshi, då 3 kronor på varje nystan går oavkortat till projektet.
När man vill göra skillnad behövs det mer än bara pengar – Man måste ta ansvar! Det är just det som gör Project Newland unikt, att det inte finns några mellanhänder utan vi själva är på plats och ser till att pengarna hamnar där de ska. Läs mer om projektet här: www.svartafaretnewland.se/