Singer

Singer 160th Black Edition

Black is back! Singers populära svarta retromodell är tillbaka i ett begränsat parti. 

Singers Black Edition är enkel att använda, tryck bara på en knapp så är allt inställt och klart för att börja sy. Den har samma fina egenskaper som Singer Curvy-serien. Extra stor sömnadsyta, SwiftSmart trädningssystem, helt unikt specialutvecklat system för enkel trädning av tråden genom ett tryck, direktval av sömmar, StayBright LED lights, stygnbredd 7 mm, friarm, snap-on-pressarfötter, nålträdare, Drop & Sew spolsystem och man kan sänka matartänderna för frihandstekniker. En modern enkel symaskin av bra kvalitet helt enkelt!

22 sömmar 
6 bas-, 4 stretch- och 12 dekorsömmar

2 olika automatiska 1-stegs knapphål 
Knapphålssömnad blir enkel och med ett perfekt resultat varje gång, sidorna på knapphålet sys i samma riktning vilket ger ett perfekt balanserat knapphål

Quickview Stitch setting & Simple stitch 
Stygninställningen visas när sömmen väljs och om antingen längden eller bredden av en söm ändras så ger en LED-lampa ett sken för att meddela förändringen.

Pressarfotssensor 
Säkerställer att pressarfoten är i nedfällt läge annars varnar den med ett ”pip”-ljud och du har extra hög pressarfotslyft när du syr i tjocka lager

3 StayBright LED-lampor
Tre lampor lyser upp sömnadsytan för optimal visning

Sömnadshastighet
Har en maxhastighet på 750 stygn per minut

Tillbehör som ingår:
Standardfot, blixtlåsfot, knapphålsfot, pressarfot för att sy i knappar, skruvmejsel, sprättare/borste, extra trådpinne, trådbrickor, spolar, nålar och mjukhuv sömöversikt.

Manual/instuktionsbok på svenska och 2 års garanti.